Haber Merkezi- Real Madrid, ilk yarıyı Vincius Junior'un 21. dakikada attığı golle 1-0 önde tamamlarken, ikinci yarıda Rüdiger'in yarattığı pozisyonda Celtalı futbolcu Vicente Guaita'nın kendi kalesine attığı golle (Dk. 79) skoru 2-0'a getirdi.

Trabzon'un Savunucusu Kim Olacak? Trabzon'un Savunucusu Kim Olacak?

Rakibine karşı üstünlüğünü artıran Real Madrid, 88. dakikada Carlos Dominguez'in kendi kalesine attığı golle skoru 3-0 yaptı.

Maçın son dakikalarında Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Vinicius'un yerine Arda Güler'i sahaya sürdü.

Arda, 90+4. dakikada Dani Ceballos'un pasında sağ direğin önünde topu ağlara göndererek Real Madrid'deki ilk golünü attı ve maçın sonucunu belirledi.

La Liga'da 69 puanla liderliğini sürdüren Real Madrid'i, haftayı galibiyetle kapatan Girona (62) ve Barcelona (61) izliyor.

Ancelotti: "Büyük bir geleceği var"

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in büyük bir yetenek olduğunu ve Real Madrid'de parlak bir geleceğin onu beklediğini belirtti.

Ancelotti, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Arda ile ilgili olarak, "Çok az süre aldı ama bir şeyler yapacağından emindim. Büyük bir yetenek. Çok güzel bir gol attı. Burada parlak bir geleceği var. Bundan çok eminiz" şeklinde konuştu.

Arda'nın golünden sonra tüm takım arkadaşları tarafından tebrik edilirken, tribünlerden "Arda, Arda" tezahüratı yükseldi.

"Güler, Ancelotti'yi dinlerse yıldız olacak"

Marca gazetesi internet sitesinde, Ancelotti'nin Arda'ya sarılmasını "Güler, Ancelotti'yi dinlerse yıldız olacak." başlığıyla vererek, "Madrid taraftarı Güler sayesinde mutlu ayrıldı. Ancak Güler, verilen az fırsatı değerlendirmesini bildi. Takım arkadaşlarıyla paylaştığı gol sevinci anı tek başına konuşur gibiydi" yorumunda bulundu.

As gazetesi ise "Güler, partiyi bitirdi" başlığıyla, "Madrid taraftarı, son dakikalarda Arda Güler'in attığı golle takımın oyunundan memnun kaldı" ifadesini kullandı.