Spor

Arda Güler Şok Kararıyla Kiralanıyor! Yeni Takımı Belli Oldu

Real Madrid'in Almeria'yı 3-2 mağlup ettiği maçta oyuna alınmayarak tepki gösteren Arda Güler'in kiralanacağı ve geleceğinin belirlendiği ortaya çıktı.

Abone Ol

Real Madrid'in Milli yıldızı Arda Güler, forma şansı bulamadığı maçlarda gösterdiği tepkilerle gündeme geldi. Almeria karşısında oyuna alınmayan Arda, ısınma yeleğini çıkarıp yere fırlatarak tepkisini dile getirdi. Bu olay sonrasında Arda Güler'in kiralık olarak takımdan ayrılacağı ve hatta geleceğinin belirlendiği iddia edildi.

Carlo Ancelotti'nin bu davranışı cezasız bırakmayacağı ifade edilen haberde, Arda Güler'in Real Madrid'de forma bulmanın zorluklarını anlaması gerektiği belirtildi. İspanyol basını, Arda Güler'in öfke kontrolü sorunu yaşadığını ve bu durumunun cezalandırılacağını öne sürdü. El Gol Digital'den alınan bilgilere göre, Arda'nın benzer problemler yaşayan diğer oyuncular gibi kiralanabileceği ifade edildi. Ancak bu olasılığın sezon sonunda gerçekleşebileceği vurgulandı.

2023-2024 sezonunda 20 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in 2029'a kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon sadece 2 resmi maçta forma şansı bulabilen Arda Güler'in futbol kariyerinde yeni bir döneme geçeceği konuşuluyor.