Haber Merkezi- Türkiye Sakatlar Konfederasyonu yönetim kurulu, Ankara'da gerçekleştirdiği toplantıda görev dağılımını belirledi.

Konfederasyon Başkan Yardımcılığı ve Sosyal İşler İstihdam Sekreterliği Görevlerine Getirildi

Türkiye'nin engellilik alanındaki en üst çatı örgütü olan Türkiye Sakatlar Konfederasyonu, 21 Nisan 2024 tarihinde olağan genel kurulunu yapmış ve yönetim kuruluna Murat Arslanhan ve Hasan Bolat'ı seçmişti.

05 Mayıs 2024 Pazar günü tekrar Ankara'da bir araya gelen Türkiye Sakatlar Konfederasyonu, görev dağılımını yeniden belirledi.

Toplantıda, Murat Arslanhan sosyal politika alanındaki çalışmaları, bilgi ve deneyimi nedeniyle Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkan Yardımcılığına ve Sosyal İşler İstihdam Sekreterliğine getirildi.

Arslanhan, “Camiamıza Hayırlı Olsun”

Otomobil HES Kanalına Uçtu: 1 Yaralı, 2 Kayıp Otomobil HES Kanalına Uçtu: 1 Yaralı, 2 Kayıp

Bu görevi kendisine layık gören konfederasyon yönetimine teşekkür eden Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan, “Üzerime aldığım her görevi en iyi şekilde yerine getirmek için elimden geleni yapacağım.

Camiamız için hayırlı olsun.” şeklinde konuştu. Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Lale Dondurmacı ise Başkan Arslanhan ve Hasan Bolat'ı tebrik ederek, “Engelsiz bir Türkiye için Yalova'dan yönetim kurulunda yer ve görev alan kıymetli başkanlarımıza başarılar dileriz.” şeklinde ifade etti.