Merhum Mehmet Yavuz, 5. Vefat Yıldönümünde Dualarla Anıldı Merhum Mehmet Yavuz, 5. Vefat Yıldönümünde Dualarla Anıldı

Merkez Bankası tarafından yapılan düzenlemelerle, ATM'lerde yeni bir işlem menüsü kullanıcıların hizmetine sunulmaya başladı. Bu yeni düzenleme kapsamında, "Hesap Bilgilerini Güncelle" ve "Şifre Değiştir" gibi seçenekler bulunuyor. Kullanıcılar, bu işlemleri internet veya mobil bankacılık üzerinden daha güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecekler.

ATM'lere Kart Yutma Özelliği:

Yeni güncellemelerle birlikte ATM'lere, şüpheli olduğu tespit edilen işlemlerde kartı yutma özelliği eklendi. Bu sayede, bankacılık sisteminin güvenliği artırılarak son dönemlerde artış gösteren dolandırıcılık girişimlerinin önüne geçilmesi planlanıyor.

ATM'nin Kartınızı Yutabileceği Durumlar:

Şifrenin Üç Kez Yanlış Girilmesi: Kartınızın şifresini üç kez yanlış girmeniz durumunda güvenlik önlemi olarak kartınız ATM tarafından yutulabilir. Bu, çalınmış veya kaybolmuş kartların kullanılmasını önlemek için alınan bir tedbirdir.

Kartın Borç Nedeniyle İptal Edilmesi: Borcunuz nedeniyle bankanız tarafından kartınızın iptal edilmiş olması durumunda ATM kartınızı yutulabilir.

Kartın Son Kullanma Tarihinin Geçmesi: Son kullanma tarihi geçmiş kullanıma uygun olmayan bir kart ile işlem yapmaya çalışırsanız, ATM kartınızı yutabilir.

Kart İçin Kayıp veya Çalıntı İhbarında Bulunulması: Kartınızın kaybolduğunu veya çalındığını bankanıza bildirmeniz durumunda, biri tarafından kullanılmaya çalışılırsa kartınız yutulabilir.

Editör: Masume Masume