Haber Merkezi- Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolmasıyla ilgili yürütülen soruşturma hakkında açıklamalarda bulundu.

24 TV'de konuşan Tunç, Narin’in amcası Salim Güran’ın tutuklanmasıyla ilgili olarak "Şüphe vardı, tutuklama kararı tedbirdi. 

Boykot Nedeniyle Burger King Türkiye'de İsim Değişikliğine Gitti: Yeni Adı "Börgır" Boykot Nedeniyle Burger King Türkiye'de İsim Değişikliğine Gitti: Yeni Adı "Börgır"

Soruşturma devam ediyor ve en ince detaylarına kadar incelemeler yapılacak" dedi. Salim Güran, ‘Kasten öldürme’ ve ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlamalarıyla tutuklanmıştı.

AHaber muhabiri Sinan Yılmaz, Salim Güran'ın ifadesi hakkında bilgi verdi. İddialara göre, Salim Güran, Narin’in babasına "Sana böyle bir acı yaşatacağım, ömür boyu unutmayacaksın" demişti. 

Ancak Salim Güran, bu iddiaları yalanlayarak Narin’i arama çalışmalarına katıldığını belirtti.

Aracında Narin’in DNA’sının bulunmasıyla ilgili olarak da Narin’i hiç arabasına bindirmediğini, DNA’nın nasıl bulunduğunu bilmediğini ve aracının kapılarını bazen evinin önünde açık bıraktığını söylediği iddia edildi.

Editör: Fatma Zehra