Siber Suçlarla Mücadelede Yalova Öncü Adımlar Atıyor Siber Suçlarla Mücadelede Yalova Öncü Adımlar Atıyor

Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Yalova'da da 23 Nisan coşkusu yaşandı. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, bu özel günde geleneksel hale gelen bir etkinlik düzenleyerek başkanlık koltuğunu ilkokul öğrencilerine devretti. Suzan Tuna İlkokulu'ndan gelen Zeynep Sabiha Aykut, Tanem Köse, Yiğit Yasir Canbaz ve Tuna Sevim adlı öğrenciler, kısa bir süreliğine belediye başkanlığı görevini üstlendi.

Makamda karşılanan öğrenciler, sırayla başkanlık koltuğuna oturarak gerekli birimlerle iletişime geçti ve yapılması gerekenleri görüştü. Başkan Gürel, bu önemli günde tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak bayramın önemine değindi. Çocukların, geleceğin doktorları, mühendisleri, belediye başkanları ve ülkeyi yöneten bireyleri olacağını vurguladı. Bu nedenle, çocukların eğitim seviyesinin yükselmesinin önemine dikkat çekti.

Başkan Gürel, "Makamı bugün çocuklarımıza bıraktık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocuklarımızın günüdür. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün de savunduğu gibi, dünya çocuk birliği anlayışını destekliyoruz. Bugünü çocuklarımıza coşkuyla yaşatmak için etkinlikler düzenleyeceğiz" dedi. Bu özel günün anlam ve önemini çocuklarla birlikte paylaşarak, gelecek nesillere sağlam bir temel oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.