Spor

Başkan Tutuk: Yalovaspor'u Hakedtiği Yere Taşıyacağız

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Süper Amatör Lig'de lider konumda olan Yalovaspor'un performansı hakkında açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Başkan Tutuk, Yalovaspor'u Yalova Belediyespor bünyesine alarak yapılanmanın ardından elde edilen başarıları ve takımın birlikteliğini övdü.

Süper Amatör Ligde 7 haftayı lider tamamlayan Yalovaspor, 21 puanla yoluna doludizgin devam ediyor. 7 maçta 32 gol atan ve sadece 4 gol yiyen Yalovaspor, taraftarını mutlu ediyor.

Başkan Mustafa Tutuk, Yalovaspor'un bu başarısının yönetimden teknik ekibe ve taraftara kadar tüm kesimlerin birlikte hareket etmesi sonucunda geldiğini belirtti. Tutuk, "Yeniden bütünleşen Yalovaspor'u emin adımlarla hak ettiği yere getireceğiz" dedi.

Başkan Tutuk ayrıca altyapıya verilen öneme de vurgu yaptı. U14 ve U16 takımlarının namağlup olarak mücadele ettiğini belirten Tutuk, kadın futbol takımının da 3. Ligde mücadeleye başlayacağını ifade etti. Başkan, "7'den 77'ye bir aile ortamı oluşturuldu ve her kesimden olumlu tepkiler alıyoruz" dedi.