Haber Merkezi- İsrail'in Gazze'de uyguladığı zulme karşı tepki gösteren dünyaca ünlü isimlerden biri olan Bella Hadid, ölüm tehditleri almış ve iş birlikleri iptal edilmişti. Bu olayların ardından, ünlü model radikal bir karar alarak kariyerini sonlandırdı.

NETANYAHU'YA "HİTLER" BENZETMESİ!

Filistin kökenli olan Hadid, daha önce yaptığı bir açıklamada "Modellik işlerini kaybetmekten korkmuyorum ve Filistin'e olan desteğimden vazgeçmeyeceğim. İsrail Başbakanı Netanyahu'yu yeni Hitler olarak görmekte tereddüt etmiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

AB: İran'ın Talebi Üzerine Hızlı Müdahale Uydu Haritalama Hizmetimizi Etkinleştirdik AB: İran'ın Talebi Üzerine Hızlı Müdahale Uydu Haritalama Hizmetimizi Etkinleştirdik

ÖLÜM TEHDİTLERİ DEVAM EDİYOR!

Filistin'e verdiği destek nedeniyle ölüm tehditleri alan Hadid, "Her gün ölüm tehditleri alıyorum. Telefon numaram sızdırıldı ve ailem tehlikede. Artık sessiz kalmayacağım" diyerek Filistin'in yanında olduğunu bir kez daha dile getirdi. Ancak ünlü modele yapılanlar bununla sınırlı kalmadı.

ANLAŞMALARI İPTAL EDİLDİ

Dior, yeni kampanyasında Filistin kökenli Bella Hadid'le çalışmayarak İsrailli model May Tager ile anlaştı. Filistin'e desteği nedeniyle iş birlikleri sona erdirilen ünlü model, geleceği hakkında kararını verdi.

MODELLİĞE VEDA ETTİ

Hadid, modellik kariyerini sonlandırarak sevgilisi Adan Banuelos'la birlikte Teksas'ta yeni bir hayata başladı. Daha huzurlu bir yaşama geçtiğini belirten ünlü isim, "10 yıl boyunca modellik yaptım ve kariyerime çok enerji, sevgi ve çaba harcadım ancak uzun vadede beklediğim sonucu alamadım" dedi.