Netanyahu'nun Refah'a Saldırıya İlişkin Küstah Açıklaması Netanyahu'nun Refah'a Saldırıya İlişkin Küstah Açıklaması

Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da gerçekleşen mevlit etkinliği, Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlendi. Programa katılan Batman halkı ve çevre il ve ilçelerden gelen Peygamber Sevdalıları, vakfa geniş katılımı ve manevi etkiyi sağlaması nedeniyle teşekkür etti.

Hüseyin Dayanan, etkinlikle ilgili olarak, "Peygamber Aleyhisselatu Vesselam'ın doğumunu anmak, O'nu zikretmek gerçekten insana huzur ve mutluluk veriyor. Bu etkinliği düzenleyen Peygamber Sevdalıları'ndan Allah razı olsun." dedi.

Programa katılan Abdulvahap Şahin, "Bu tür etkinlikler bizim ve çocuklarımızın günah ve yanlışlardan arınmamız içindir. Bizler de internet ortamlarında zamanlarını geçiren çocuklarımızı İslam'a, kurtuluş yoluna yönlendirmeliyiz." şeklinde konuştu.

Mahmut Süleyman ise, "Bu tür etkinlikler Peygamberimizi daha fazla tanıyıp O'nu daha fazla anlamamıza vesile oluyor. Peygamber Sevdalıları Vakfı'ndan Allah razı olsun." diye belirtti.

Etkinliğe katılan Eyüp Demir, "İnsanların İslam'ı tam anlamıyla anlayabilmesi için bu tür etkinlikler yapılmalı." ifadelerini kullandı.

Hamza Eren, "Allah Resulü'nü tanımayan hayatını boş geçiriyor demektir. Bu etkinliği görenler, 'ne yapıyorlar ne amaçlıyorlar' diye beyinlerinde bir çağrıştırma yapıyordur muhakkak." dedi.

Yusuf Kaçmaz, "Eğer Peygamberin yolunda gidersek hiçbir zaman şaşmayız. Çünkü Peygamberin yolu Allah'ın yoludur." şeklinde konuştu.