Spor

Beşiktaş, Trabzonspor'u Semih'in İki Golüyle 2-0 Mağlup Ederek Üçüncü Sıraya Yükseldi

Beşiktaş, Trabzonspor'u Semih'in golleriyle yıktı! Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, evinde Trabzonspor'u Semih'in gösterdiği performansla 2-0 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu. Beşiktaş, ligdeki rakibi Trabzonspor'u altı maç sonra yendi ve puanını 39'a çıkararak üçüncü sıraya yerleşti.

Abone Ol

Haber Merkezi - Süper Lig'in heyecan dolu 24. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki dev maç nefes kesti. Dolmabahçe Stadı'nda oynanan mücadelede, Beşiktaş, Trabzonspor'u Semih Kılıçsoy'un iki golüyle 2-0 mağlup etti.

Maçın ilk golü 44. dakikada geldi. Rashica ile Mendy arasındaki mücadeleden seken topu önünde bulan Semih, ceza yayı üzerinden sert bir vuruş yaparak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda ise 62. dakikada Semih bir kez daha sahneye çıktı. Cenk'ten aldığı topu Trabzonspor savunmasının müdahalelerine rağmen ceza sahası içine kadar taşıyan Semih, düşerken yaptığı vuruşla fileleri havalandırarak skoru 2-0'a getirdi.

Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Beşiktaş sahadan 2-0 galip ayrıldı. Bu galibiyetle Beşiktaş, puanını 39'a çıkararak üçüncü sıraya yükseldi. Trabzonspor ise 37 puanla dördüncü sıraya geriledi.

Maçın dikkat çeken bir diğer detayı ise Beşiktaş'a transferi gündemde olan Joe Worrall'ın tribünden izlemesi oldu. İngiliz futbolcu, Başkan Hasan Arat'la devre arasında buluşarak sohbet etti.

Beşiktaş, gelecek hafta deplasmanda Kayserispor'a konuk olacakken, Trabzonspor evinde Hatayspor'u ağırlayacak. Bu önemli galibiyetle Beşiktaş, üçüncülük yarışında iddiasını sürdürdü.