Batı Şeria'da Katledilen Türkiye Vatandaşı Ayşenur Ezgi İçin Erdoğan'dan çok sert tepki! Batı Şeria'da Katledilen Türkiye Vatandaşı Ayşenur Ezgi İçin Erdoğan'dan çok sert tepki!

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri
Trafik denetimlerinde kurallara uymayan 7.706 sürücüye ceza
Bursa'nın çeşitli bölgelerinde
Kurban Bayramı tatilinde
Trafik kurallarına uyulmaması nedeniyle
 Elektronik, sabit ve seyir halinde trafik denetimleriyle

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı tatilinde kapsamlı trafik denetimleri gerçekleştirdi. Yapılan uygulamalarda, trafik kurallarını ihlal eden 7.706 araç sürücüsüne idari para cezası kesildi.

Bursa'nın farklı bölgelerinde elektronik, sabit ve seyir halinde yapılan denetimlerde, 2.284 sürücü hız ihlali yaparken, 148 sürücü alkollü araç kullanmaktan ceza aldı. Ayrıca, 825 sürücü emniyet kemeri kullanmama, 337 motosiklet sürücüsü kask takmama, 99 sürücü kırmızı ışık ihlali ve yaya geçidine öncelik vermemekten dolayı cezalandırıldı.

Denetimler sırasında 413 sürücü, sürücü belgesi olmadan araç kullanmak veya kullandırmak, 74 sürücü drift, modifiye ve abartı egzoz kullanmak, 213 sürücü seyir halinde cep telefonu kullanmak, 1.237 sürücü yasak park yapmak ve 71 sürücü trafik işaret levhaları ve yer işaretlerine uymamaktan ceza aldı. Karayolları Trafik Kanunu'nun diğer maddelerinden ise toplamda 5.701 sürücüye ceza uygulandı.

Kurban Bayramı tatili süresince gerçekleştirilen bu denetimler, trafik güvenliğini artırmayı ve kazaların önüne geçmeyi amaçladı. Emniyet yetkilileri, sürücülerin trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu ve denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Görsel Haber