Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart Seçimleri Benim İçin Bir Final

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak seçimlere dair, "Bu seçim benim için bir final. Yasanın verdiği yetkiyle bu seçim son seçimim, ancak çıkacak netice gelecek nesillere emanet olacak." açıklamasında bulundu.

Abone Ol

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen 7. Gençlik Buluşması öncesinde Sinan Erdem Spor Salonu'nda 81 il temsilcisiyle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençleri selamlayarak konuşmasına başladı. 31 Mart'ın Türkiye için önemli bir dönüm noktası olduğunu belirten Erdoğan, bu seçimde tüm İslam dünyasının gözlerinin Türkiye'de olduğunu ifade etti.

Seçimlere 22 gün kaldığını vurgulayan Cumhurbaşkanı, 22 günü en iyi şekilde değerlendirerek, ana kademe, kadın kolları ve gençlerle birlikte çalışarak sandıkta gerekli cevabı vereceklerini söyledi. Erdoğan, "Bu seçim benim için bir final. Yasanın verdiği yetkiyle bu seçim son seçimim, ancak çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak." dedi.

Cumhurbaşkanı, hazırlıklarını buna göre yaptıklarını ve bu süreci farklı bir dönemin başlangıcı olarak gördüklerini belirterek, gençlere güvendiğini ve İstanbul başta olmak üzere bir değişim dönüşümü hedeflediklerini ifade etti. Erdoğan, "Gözler burada." diyerek gençlerin bu süreçte önemli bir rol oynayacağını vurguladı.