Sakarya Hendek’te Fabrika Patlamasında Acı Haber: 1 Ölü, 30 Yaralı Sakarya Hendek’te Fabrika Patlamasında Acı Haber: 1 Ölü, 30 Yaralı

Sakarya-Bilecik D-650 karayolu Hayrettin Mahallesi mevkiinde, yol yapımı nedeniyle tek şeride düşen bölgede araç kuyruğu oluştu. Bu sırada Bilecik yönünde ilerleyen 73 yaşındaki Salim Kaba'nın kullandığı otomobil, önünde durmakta olan başka bir araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil alev aldı.

Otomobil sürücüsü Salim Kaba, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, aracın kaputunun üzerine savrulan 68 yaşındaki eşi Saadet Kaba, yanarak olay yerinde yaşamını yitirdi. Kaza sonrasında karayolu bir süre trafiğe kapandı, trafik akışı kontrollü olarak sağlandı.

Kaza anı, Saadet Kaba’nın alevler içerisinde kaldığı görüntülerle cep telefonu kamerasına yansıdı. Bu sırada çevredeki bir kişinin panik içinde, “Ah Salim ağabeyim, Saadet yengem” dediği duyuldu.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Salim Kaba, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Otomobilde çıkan yangın ise itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Editör: Ömer Faruk