Biz ısrarla gündemimiz Gazze dedikçe, maalesef birileri ısrarla gündemi değiştirme telaşında.

Biz ısrarla gündemimiz Gazze dedikçe, maalesef birileri ısrarla gündemi değiştirme telaşında. Peki, kim bu birileri? Gündemimizi neden değiştirmek istiyorlar? Gündemi neden Gazze dışına çıkarmak ve Gazze'yi unutturmak istiyorlar? Gelin, bunu beraber inceleyelim.

Evet, gündem değişmesi: 24.12.2023 tarihinde 12 askerimizin kalleşçe vurulması ve akabinde hızlıca gündemin değiştirilmesi. Koordinatları İsrail tarafından, müttefikimiz olan Amerika tarafından verilen Irak'ın kuzeyinde peş peşe gelen şehit haberleri millet olarak kalbimizde yaralar açmış ve yüreklere ateş düşürmüştür.

İlginç olan şu ki, içimizdeki Kemalistler topluca sosyal medya ağlarında ve ellerinde bulundukları medya köşelerinde Gazze için yapılan yürüyüşler ve gösterileri hedef alarak, neden askerler için yapılmıyor diye vaveylalar koparmaya başladılar. Hemen akabinde, isminde Türk olan aslında çoğu siyonistlerin güdümünde, ABD güdümünde olan TV ekranları Gazze'ye ve Gazze'de şehit düşen mücadele eden Müslümanların yerine gerçekte teröristlere yarayacak haberler yapmaya gündemi değiştirme yarışına giriştiler.

Ve maalesef, bu birkaç gün devam etti ve hemen akabinde başka suni gündem oluşturan FIFA Spor Kulüpleri üzerinden Gazze gündemine dönmediler, dönmek istemediler ve birkaç gündür de o suni gündemleri çerçevesinde siyonizme Amerika'ya yararlanmaya devam ediyorlar.

Zaten aslında bu sözüm ona TV kanallarının bu denli Gazze'ye sahip çıkmaları bizi ciddi anlamda düşündürmüştü. Hakkın ve hakikatin yanında hiçbir zaman olmayan yayınlarıyla hep toplumu ifsat eden bu yayın organları, nasıl oluyor da gece gündüz yayınlarında Gazze'deki olayları ekranlarına taşımışlardı? İlk başlarda Hamas'a Müslüman kardeşlerimize yayınları ile yön vermeye çalışmaları aslında Hamas'ın azıcık gücüyle nasıl olur da İsrail'e Amerika'ya kafa tuttuğunu ve halkını tehlikeye attığını söyleyip durmuşlardı.

Varsın onlar ne derse desin, bizim bakış açımız, bizim duruşumuz her zaman kardeşlerimizin yanındayız. Onları gündemimizde tutup maddi olarak her zaman desteklememiz, manevi olarak desteklerimizi hiçbir zaman eksik etmememiz ve olduğumuz her alanda onları gündemde tutmamız. Çünkü o kardeşlerimiz mazlum karşısında duranlar ise zalimlerin ta kendileridir.

Her zaman ve her koşulda zalimlerden yana değil, mazlumlardan yana olmak ümidiyle.