Son günlerde Güneydoğu illerinde kazandıkları belediyeler aracılığıyla çeşitli etkinlikler düzenleyen ve bu etkinliklerde sapkın grupları desteklemekle suçlanan DEM Parti'nin Diyarbakır Milletvekili Sevilay Çelenk, TBMM kürsüsünde yaptığı konuşma ile dikkatleri üzerine çekti.

Sakarya Hendek’te Fabrika Patlamasında Acı Haber: 1 Ölü, 30 Yaralı Sakarya Hendek’te Fabrika Patlamasında Acı Haber: 1 Ölü, 30 Yaralı

Çelenk, Paris Olimpiyatları'ndaki skandal görüntülere tepki gösterenlere "Yetişmemiş ergen zihinler" diyerek hakaret etti. TBMM'deki konuşmasında, "Yetişmemiş ergen zihinler üç dakikalık bir konuşmada en az 5 kez 'sapkın' kelimesini kullanıyor. Gerçekten bugün saydım, üç dakikada 5 kez 'sapkın' Hem de niye? Saatlerce sürmüş Olimpiyat Açılış Töreni’nden toplasanız belki on dakikayı bulmayacak enstantaneler seçerek -ki bunların hepsi performanstır," ifadelerini kullanan Çelenk, bu sözleriyle büyük tepki topladı.

DEM Parti'nin Diyarbakır Milletvekili Sevilay Çelenk'in bu açıklamaları, özellikle muhafazakâr kesimden yoğun eleştirilere neden oldu. Çelenk'in konuşması, sapkın grupların ve soykırımcı siyonistlerin gövde gösterisine dönüşen Paris Olimpiyatları'ndaki skandal görüntülere tepki gösterenler tarafından kabul edilemez bulundu.

Editör: Masume Masume