Haber Merkezi- Erbaş, aile birliğinin korunmasının hayati önem taşıdığını belirterek, "Keşke kimse aileyi bozacak, yok edecek, ortadan kaldıracak bir takım hal ve hareketlere destek vermese ama bazen tam tersini yapanlar da olabiliyor. Allah onlara da hidayet nasip etsin." dedi.

Erbaş konuşmasında, eşlerin birbirlerinin örtüsü olduğunu ve sağlam bir aile yapısının toplumun temeli olduğunu vurguladı. Ayrıca, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ülke genelinde açtığı dini rehberlik merkezlerinin sayısının 550'ye ulaştığını ve bu merkezler aracılığıyla aileye yönelik önemli çalışmalar yürütüldüğünü belirtti.

Erbaş, ayrıca gençlik merkezlerinin sayısının arttığını, üniversitelerde gençlik merkezleri kurulduğunu ve bu sayede toplumun daha huzurlu bir ortam sağlanmasına katkıda bulunulduğunu dile getirdi.

Konuşmasının devamında Erbaş, Gazze'de yaşanan insanlık dramına da dikkat çekerek uluslararası toplumun bu konudaki sessizliğini eleştirdi ve insanlığın bu tür acılara duyarsız kalmaması gerektiğini vurguladı.

Bursa Siyah İnciri Avrupa Birliği'nden Coğrafi İşaret Tescili Aldı Bursa Siyah İnciri Avrupa Birliği'nden Coğrafi İşaret Tescili Aldı

Programın sonunda Erbaş, merkezin kurulmasında emeği geçenlere teşekkürlerini iletti ve açılışta emeği geçen herkese teşekkür etti.

Editör: Fatma Zehra