Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde bulunan Talaytepe mahallesindeki memur-sen TOKİ konutlarında dün sabah saatlerinde gerçekleşen olayda, sokak köpeğinin 10 yaşındaki 5. sınıf öğrencisi Taha Eymen'e saldırısı güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde, site yerleşkesinde dolaşan başıboş bir köpeğin aniden saldırısıyla karşı karşıya kalan Taha Eymen'in kaçma çabaları ve yaşadığı korkulu anlar net bir şekilde görülebiliyor.

Birçok Ülke Liderinden İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Vefatına İlişkin Taziye Mesajları Birçok Ülke Liderinden İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Vefatına İlişkin Taziye Mesajları

Köpeğin saldırısından kaçmak için koşan Eymen, dengesini kaybederek yere düşüyor ancak hızlı adımlarla site kapısına doğru ilerleyerek kendisini koruyor ve ısırılmaktan kurtuluyor.

Güvenlik kameralarına yansıyan bu olayda, Eymen'in vücudunda tahrişler oluşurken yaşadığı korku ve dehşetin dramatik anları da görülebiliyor.

Diyarbakirda Kopek Teroru Guvenlik Kameralarina Yansidi 7C7695B9Diyarbakirda Kopek Teroru Guvenlik Kameralarina Yansidi Fbf08A8DDiyarbakirda Kopek Teroru Guvenlik Kameralarina Yansidi 2579Ec65Diyarbakirda Kopek Teroru Guvenlik Kameralarina Yansidi 98Cf71Ba