Haber Merkezi- Ebu Ubeyde, geçtiğimiz günlerde bir mücahidin bir siyonist esiri öldürdüğü ve iki esiri yaraladığı olay hakkında detayları duyurdu.

Kassam Tugayları Sözcüsü, Telegram kanalından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Düşman esirlerinden birinin gardiyanı tarafından öldürülmesi üzerine yapılan soruşturma sonucunda, nöbetçi askerin iki çocuğunun düşman tarafından gerçekleştirilen bir katliamda şehid edildiği haberini aldıktan sonra talimatlara aykırı olarak intikam duygusuyla hareket ettiği ortaya çıktı.

Olayın, esirlere karşı ahlakımızı ve dinimizin öğretilerini yansıtmadığını vurguluyoruz ve şu ana kadar iki kez tekrarlanan olayın ardından talimatları daha da sıkılaştıracağız.

Esirlerin maruz kaldığı tüm acı ve tehlikelerin sorumluluğu tamamen düşmana aittir. Çünkü düşman, tüm insani ve ahlaki kuralları çiğneyerek halkımıza karşı vahşi soykırım uygulamaktadır."

Alman Ayrımcılıkla Mücadele Dairesi: Müslümanlar Yoğun Ayrımcılığa Maruz Kalıyor Alman Ayrımcılıkla Mücadele Dairesi: Müslümanlar Yoğun Ayrımcılığa Maruz Kalıyor

Ebu Ubeyde'nin açıklamasının ardından Kassam Tugayları, "Vahşetiniz ve zulmünüz, esirleriniz için yakın bir tehlike haline geldi. Zaman bitiyor..." notuyla öldürülen siyonist esirin fotoğrafını paylaştı.

Editör: Fatma Zehra