1. Ey büyük Allah’ım, kalbleri iyiden kötüye, kötüden iyiye çeviren, ancak sensin. Kalbimi, dininde sâbit kıl, dininden döndürme, Müslümanlıktan ayırma! Hayırlı cumalar dilerim. "Her Cuma olduğu gibi, bugün de hayatınıza bereket, huzur ve neşe getirmesini dilerim. Allah'ın rahmeti, sevgisi ve koruması hep üzerinizde olsun. Hayırlı Cumalar!"

  2. Gökten ne yağdı da yer kabul etmedi. Toprağa ne ekildi de bitmedi. Bu Dünya’ya kim geldi de gitmedi. Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi. Allah'ın rahmeti, mağfireti kime yetmedi. Kim Allah dedi de O yetişmedi. Kim gizli gizli yalvardı da O işitmedi. Kim Rabbim dedi de O buyur kulum demedi. Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle... Hayırlı Cumalar. 8Bb7D4D8902Db470273947A308Fd02D4

  3. Ey Allahım! Yaptığımız işlerde muvaffakiyetler ihsan et bizlere. Kötü yollara geçenleri gittikleri yoldan geri çevir. Evlerimize mutluluk ihsan eyle. Taşımakta zorlanacağımız yüklerle bizleri sınavdan geçirme. Darda ve muhtaç koyma. Amin.

  4. Ey Rabbim! Dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri İslam'ın yolundan ayırma. Amin. Hayırlı cumalar.

  5. Mübarek Cuma günü yapılacak ibadetlere, diğer günlerde yapılanların, en az iki katı verilmektedir. Buna karşılık ise, Cuma günü yapılan günahlar da iki kat yazılmaktadır. Cuma gününü en hayırlısı ile geçirmek dileğiyle cumanız mübarek olsun.

  6. Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle! İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle Ya Rabbim. Amin. Hayırlı Cumalar dilerim.

  7. Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.61A74E1186B24A0F203E87C7

  8. “Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.”

  9. Gökten ne yağdı da yer kabul etmedi. Toprağa ne ekildi de bitmedi. Bu Dünya’ya kim geldi de gitmedi. Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi. Allah'ın rahmeti, mağfireti kime yetmedi. Kim Allah dedi de O yetişmedi. Kim gizli gizli yalvardı da O işitmedi. Kim Rabbim dedi de O buyur kulum demedi. Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle... Hayırlı Cumalar.

  10. Ömrüne ömür katılsın, gönlüne meltem saçılsın. Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın…Derdine derman, gönlüne iman dolsun! Hayırlı Cumalar.

  11. Mübarek Cuma günü yapılacak ibadetlere, diğer günlerde yapılanların, en az iki katı verilmektedir. Buna karşılık ise, Cuma günü yapılan günahlar da iki kat yazılmaktadır. Cuma gününü en hayırlısı ile geçirmek dileğiyle cumanız mübarek olsun.

  1. Cuma günü, duaların kabul olduğu özel bir gün olarak bilinir. Bu kutsal gün vesilesiyle yapacağımız duaların, huzur ve bereket getirmesini temenni ederim.

  2. Rabbimiz, bizi her türlü kötülükten koruyan ve bize güç veren o kudretli varlıktır. Ona olan güvenimiz sonsuz olsun. Hayırlı Cumalar!

  3. Günahlarımızı affettirecek olan, dualarımızı kabul edecek olan yalnızca O'dur. Dualarımızın Cuma gününde daha çok kabul olması dileğiyle.

    Ramazan Bayramı'nda Okunacak Dualar ve İbadetler: Manevi Atmosferi Güçlendirin! Ramazan Bayramı'nda Okunacak Dualar ve İbadetler: Manevi Atmosferi Güçlendirin!
  4. Cuma, toplumun bir araya gelip dua ettiği, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği mübarek bir gündür. Bu günün, hepimize huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.

  5. Kalplerimizi dolduran sevgi ve şefkat, Cuma gününde daha da artar. Bu sevgi ve şefkatle dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle.

  6. Cuma günü, geçmişi hatırlayıp geleceği planlamak için de bir fırsattır. Geçmişteki hatalarımızdan ders çıkararak geleceğe daha umutla bakabiliriz.

  7. Dualarımızın, Cuma gününde daha samimi ve içten olması dileğiyle. Rabbimiz, dualarımızı kabul etsin ve bizi doğru yola iletsin.

  8. Cuma günü, manevi anlamda kendimizi yeniden doğmuş gibi hissettiğimiz özel bir gündür. Bu duygunun hepimizi sarması dileğiyle.

  9. Hayatımızın her anında Allah'ın izniyle bir adım daha ileri gitmek dileğiyle, Cuma'nız mübarek olsun.

Cuma Mesajlari 2019 En Yeni Resimli Cuma Mesajlari Ile Sevdiklerinizi Cumasini Kutlayin Hayirli Cumalar 156834771519063A53453E753F99Cee24Cd240X0 Cuma Mesajlari 2023 Resimli En Farkli Ve Anlamli Cuma Mesajlari 1691726046532