Erciyes Üniversitesi, rektörlüğe bağlı birimlerde görevlendirilmek üzere 42 hemşire, 41 destek personeli, 38 sağlık teknikeri, 10 koruma ve güvenlik görevlisi, 10 büro personeli, 1 mühendis, 1 biyolog ve 1 diyetisyen olmak üzere toplamda 144 sözleşmeli personel alacak. Başvurular, 30 Nisan'a kadar e-Devlet üzerinden veya 'https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr' internet sitesinden yapılabilir.

Doğal Gaz Desteği Sona Erdi: Faturalara 150 TL Artış Geliyor! Doğal Gaz Desteği Sona Erdi: Faturalara 150 TL Artış Geliyor!

Başvuru şartları arasında, adayların 2022 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmaları ve belirli düzeyler için belirlenen KPSS puanlarını almış olmaları gerekiyor. Alımlarda yazılı veya sözlü sınav yapılmayacak, sadece 2022 KPSS puanı esas alınacak ve ilan edilen pozisyonlar için belirlenen sayının 1 katı kadar yedek aday belirlenecek.

Asıl ve yedek aday listeleri, başvuru son tarihinden itibaren 1 ay içinde 'www.erciyes.edu.tr' internet sitesinden yayımlanacak. Son adaylar arasında puan eşitliği durumunda mezuniyet tarihi önceliği sağlanacak.