Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis'te düzenlenen kamu ve özel sektör yatırımlarının toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Bitlis halkına 31 Mart seçimlerindeki destekleri için teşekkür ederek, şehre yapılan yatırımların devam edeceğini belirtti. Bugün açılışı yapılan projeler arasında sağlık merkezleri, spor salonları, stadyum, öğrenci yurtları ve okullar yer aldı. Ayrıca, TOKİ’nin Ahlat ve Tatvan’da gerçekleştirdiği projeler tamamlanarak hizmete sunuldu.

Cumhurbaşkanı, hükümetin Bitlis’e 76 milyar liranın üzerinde yatırım yaptığını, devam eden projelerin de hızla tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını ifade etti. Bölgedeki terör tehdidinin azalmasıyla birlikte yatırım ve kalkınma hız kazandı, huzur ortamı güçlendi. Erdoğan, Türkiye’nin en büyük petrol rezervlerinden birinin Gabar’da çıkarıldığını hatırlatarak, ülkenin geleceğine güvenle bakılması gerektiğini belirtti.

Boykot Nedeniyle Burger King Türkiye'de İsim Değişikliğine Gitti: Yeni Adı "Börgır" Boykot Nedeniyle Burger King Türkiye'de İsim Değişikliğine Gitti: Yeni Adı "Börgır"

Konuşmasında CHP'yi de eleştiren Erdoğan, İstanbul'da çevre hazinelerinin para babalarına peşkeş çekildiğini ve belediyelerde liyakatsizlik yaşandığını söyledi. Ayrıca Meclis’te yaşanan kavgaya da değinerek, provokatörlere kol kanat gerildiğini ifade etti. Erdoğan, Türkiye’nin geleceğini güvence altına alacak olanın Cumhur İttifakı olduğunu vurgulayarak, milletin desteğini sürdürmesini istedi.

Editör: Masume Masume