Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu 2-İ sınıfından Aysima Öz'e başkanlık koltuğunu devretti. Çocuk Belediye Başkanı Aysima Öz, Başkan Yardımcıları Demir Tanıl ve Zeyit Masrı ile birlikte Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu tarafından karşılandı.

Başkan Aysima Öz, Esenler Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Albayrak ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Erhan Akcan'dan ilçedeki çocuklar için yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öz, çocukların oyun oynayabileceği park sayısının artırılmasını, okul önlerindeki yoğunluğun ve trafik sorunlarının çözülmesi için önlemlerin alınmasını, spor ve havuz sayısının artırılmasını istedi. Ayrıca, Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu'na telefonla bağlanarak, eğitici çocuk filmleri yapılması talimatını verdi.

Başkan Göksu, çocuklarla sohbet ederek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladıktan sonra günün anısına akıllı saat ve çeşitli hediyeler verdi ve okulların ve öğretmen odalarının tadilatlarının yapılacağı müjdesini verdi.

İstanbul'daki 1 Mayıs Gösterilerinde 38 Kişi Tutuklandı İstanbul'daki 1 Mayıs Gösterilerinde 38 Kişi Tutuklandı