Haber Merkezi - Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Cumhur İttifakı'nın adayı olarak gösterilerek 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde dördüncü kez Esenler halkının güvenini kazandı. Göksu, %50.49 oy alarak dördüncü dönem başkanlığa seçildi.

Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı Erdoğan Buluşması: Görüşme Detayları Ortaya Çıkıyor Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı Erdoğan Buluşması: Görüşme Detayları Ortaya Çıkıyor

"Dahası da var" sloganıyla yola çıkan Göksu, Esenler'i kentsel dönüşümden güvenli şehre, çevre düzenlemelerinden geri dönüşüme, kültürel ve sosyal hayattan spora kadar birçok alanda kapsamlı projelerle daha da güzelleştirmeyi hedefliyor.

Seçim sonuçlarının ardından sosyal medya hesabı üzerinden Esenler halkına teşekkür eden Göksu, Esenler için çalışmaya, üretmeye ve verdiği sözleri tutmaya devam edeceklerini belirtti. Göksu'nun liderliğindeki Esenler'de, hizmetlerin daha da artarak devam etmesi bekleniyor.

M. Tevfik Göksu, 1966 Gölbaşı Adıyaman doğumlu olup, Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği mezunudur. Akademik çalışmalarıyla da dikkat çeken Göksu, üç dönemdir Esenler Belediye Başkanlığı görevini başarıyla sürdürmekte ve Esenler'e değer katmaya devam etmektedir.