Türkiye, çöl tozlarının etkisi altına giriyor! Türkiye, çöl tozlarının etkisi altına giriyor!

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Esenlerli gençler için adrenalin dolu bir macera düzenledi. İlk olarak, gençlerin heyecan dolu anlar yaşadığı yer, Düzce'deki Melen Çayı oldu.

Rafting için bir araya gelen gençler, coşkulu sularda birlikte kürek çekerek eğlenceli anlar yaşadılar. Doğa ve suyla iç içe geçen bu aktivite, gençlerin stresini atıp rahatlamasını sağladı. Etkinlik sonunda, gençler keyifli anılarla İstanbul'a geri döndü.

Adrenalin tutkunu gençlerin macerası ise burada bitmedi. Esenler Belediyesi, bir sonraki durak olarak yamaç paraşütünü seçti ve rotayı Çatalca Ormanlı'ya çevirdi. "Genç Kart" üzerinden seçilen 15 kişilik grup, Esenler Dörtyol Meydanı'ndan hareket ederek yamaç paraşütü deneyimine doğru yola çıktı.

Gökyüzünde özgürce süzülen gençler, heyecan ve adrenalin dolu bir gün geçirdi. Bu unutulmaz deneyimi fotoğraflarla ölümsüzleştiren gençler, bol bol hatıra biriktirdi. Esenlerli gençlerin adrenalin dolu macerası, onlara unutulmaz anılar ve yeni arkadaşlıklar kazandırdı.