Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, TBMM'deki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resepsiyonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erbakan, 'Şu an Cumhur İttifakı'nda mısınız?' sorusuna "Değiliz herhalde, onların söylediğine göre" şeklinde cevap verdi.

Partisinin yerel seçimlerde AK Parti'ye etkisinin sorulması üzerine Erbakan, "Hiçbir ilde biz kaybettirmedik. Aradaki puan farkı bizim oyumuzun çok daha üzerinde" ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı'na ilişkin olarak da "Onlar öyle söylüyorlar. Biz zaten hep milli görüşün içindeydik. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyorduk. Şimdi de gene aynısını yaptık, yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İYİ Parti'de Seçim: Yeni Genel Başkan Belli Oluyor! Adaylardan İlk Açıklamalar İYİ Parti'de Seçim: Yeni Genel Başkan Belli Oluyor! Adaylardan İlk Açıklamalar

Seçim sonucuna ekonomi ve Gazze konusunun büyük etkisi olduğunu belirten Erbakan, vatandaşların yaşam koşullarındaki zorlukları ve Gazze konusundaki hassasiyetlerini vurguladı.