Spor

Fenerbahçe-Galatasaray Derbisinin Hakemi Belli Oldu: Arda Kardeşler Yönetecek

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında heyecan doruğa çıkıyor! Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki nefes kesen derbiyi 24 Aralık Pazar günü Arda Kardeşler yönetecek.

Abone Ol

Türkiye futbolunun iki devi Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki kritik derbinin hakemi belli oldu. Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında 24 Aralık Pazar günü saat 19.00'da oynanacak olan mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek. Maç, beIN SPORTS ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Teknik direktörlerin karnesi de maç öncesinde merak konusu. Fenerbahçe'nin başındaki İsmail Kartal, Galatasaray'a karşı daha önce 4 kez mücadele etti. İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, bu maçlardan 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ayrıldı. Kartal'ın öğrencileri, son olarak 2021-2022 sezonunun ikinci yarısındaki derbiyi 2-0 kazanmıştı.

Galatasaray'ın başındaki Okan Buruk ise Fenerbahçe derbilerinde başarılı bir performans sergiledi. Geçen sezon Fenerbahçe ile yaptığı 2 derbiden de 3-0'lık galibiyetle ayrılan Buruk, takımını bu zorlu mücadeleye hazırlıyor. 50 yaşındaki teknik adamın yönetimindeki Galatasaray, lig müsabakalarında Fenerbahçe'ye karşı 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 8 mağlubiyet yaşadı. Okan Buruk'un en dikkat çekici başarısı ise 2017-2018 sezonunda Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi mağlup ederek kupayı kazanması oldu.