Dünya

Filistin Direniş Hareketi Yetkililerinden Teşekkür Mesajı: #GazaStarving hastagı Dikkat Çekiyor

Filistin Direniş Hareketi yetkilileri, Türkiye'de başlatılan ve uluslararası alanda 5 milyondan fazla kişi tarafından paylaşılan #GazaStarving hashtag'ini gözden kaçırmadı. Harekete destek verenlerin emeklerini takdirle karşılayan yetkililer, her türlü çabanın değerli olduğunu belirterek, teşekkür ve selamlarını iletti.

Abone Ol

Görsel Haber- Türkiye'de büyük bir ses getiren ve uluslararası düzeyde geniş bir destek bulan #GazaStarving hareketi, Filistin Direniş Hareketi yetkililerinin dikkatini çekti. Yetkililer, bu anlamlı girişimin, Filistin'e duyulan dayanışmanın bir yansıması olduğunu ifade etti.

Yetkililer, yaptıkları açıklamada, "GazaStarving hashtag'i altında başlatılan bu hareket, Filistin'e karşı duyulan duyarlılığın ve dayanışmanın güzel bir örneğidir. Türkiye'den gelen bu destek, bizim için büyük anlam taşıyor. Her bir paylaşım, her bir emek, Filistin davasına duyulan samimi destekle birleşiyor. Bu sebeple, bu harekete katılan ve destek veren herkese teşekkür ediyor, selamlarımızı iletiyoruz" dedi.

Filistin Direniş Hareketi yetkilileri, uluslararası alanda geniş bir izleyici kitlesi bulan #GazaStarving hareketinin, Filistin meselesine dikkat çekmek ve uluslararası toplumun bilincini harekete geçirmek adına önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, bu tür inisiyatiflerin devamını beklediklerini belirtti.

Haber Merkezi