Gazze'yi 7 Ekim'den bu yana abluka altında tutan işgalciler, hava, kara ve denizden gerçekleştirdikleri saldırılarda 27 binden fazla can kaybına yol açtı ve 66 binden fazla insanı yaraladı.

Barbarca saldırılar sonucunda milyonlarca insanın yerinden edilmesine neden olan işgalcilerin eylemleri, 8 bin kişinin kayıp olduğu trajik bir duruma yol açtı.

Hamas'tan Hasan Nasrallah'ın Şehadeti Üzerine Açıklama Hamas'tan Hasan Nasrallah'ın Şehadeti Üzerine Açıklama

İşgalci siyonistlerin Gazze Soykırımının 121. gününde öne çıkan gelişmeler şu şekildedir:

İşgal savaş uçakları, Mescid-i Aksa Üniversitesi çevresinde ve Han Yunus'un güneybatısında şiddetli saldırılar düzenledi.

Sabah saatlerinde işgalciler, Han Yunus'un merkezine ve batısına topçu atışlarıyla saldırdı; çatışma sesleri duyuldu ve birçok ev yangınlar sonucu alev alev yanarken duman bulutları yükseldi.

Deyr El-Balah'ın El-Hakar bölgesine atılan işgal bombası bir eve isabet etti ve saldırı sonucunda şehitler ve yaralılar olduğu bildirildi.

İşgalciler, Nuseyrat bölgesini savaş uçaklarıyla bombaladı.

Nuseyrat'taki bir evi hedef alan işgal uçakları, Han Yunus'un çeşitli bölgelerini bombalayarak birçok Gazzeli'nin yaralanmasına neden oldu.

Refah'ın güneydoğusundaki bir anaokuluna saldıran işgalciler, 2 kız çocuğunu şehit etti ve diğer birçok kişiyi yaraladı.

Editör: Ömer Faruk