Dünya

Gazze'de Direnişin Güçlü Darbesi: Keskin Nişancı Atışları ve Ortak Operasyonlarla İşgalci Askerler Bozguna Uğratıldı

Gazze'deki direniş grupları, keskin nişancı atışları ve koordineli operasyonlarla işgalci askerleri bozguna uğratmaya devam ediyor. Kassam Tugayları ve Kudüs Seriyyeleri, başarılı saldırılarıyla destan yazıyor.

Abone Ol

Görsel Haber-Keskin nişancı atışları ve ortak operasyonlarla, Gazze'deki direniş grupları, işgal askerlerine karşı önemli başarılar elde ediyor.

Gazze'deki Aksa Tufanı Harekatı'nın 124. gününde, özellikle Kassam Tugayları ve Kudüs Seriyyeleri başta olmak üzere direniş grupları, kahramanca mücadelelerine devam ediyorlar.

Han Yunus şehrinin batısında düzenlenen ortak operasyonda, Kassam Tugayları ve Kudüs Seriyyeleri, bir evde barikat kuran özel siyonist birliklerini roket ve makineli tüfeklerle hedef alarak onları etkisiz hale getirdi. Bu operasyon sırasında 10 asker öldü veya yaralandı.

Ayrıca, Kassam Tugayları'nın Gazze Şehri'nin batısında gerçekleştirdiği operasyonlarda, keskin nişancı tüfeğiyle isabetli atışlar yaparak işgal askerlerini etkisiz hale getirdiği görüntüler paylaşıldı. Aynı şekilde, Gazze şehrindeki sanayi kavşağı yakınında da siyonist askerler hedef alındı ve etkisiz hale getirildi.

Han Yunus şehrinin batısındaki "C Blok" bölgesindeki bir evde barikat kuran işgal askerlerini vuran Kassam Tugayları, onları ölü ve yaralı bıraktı. Ayrıca, El Katiba bölgesine giren düşman kuvvetlerine havan toplarıyla karşılık verilerek saldırıları püskürtüldü.

Kudüs Seriyyeleri de Mescid-i Aksa Şehitleri Tugayları ve El Amudi Tugayı ile birlikte Gazze'nin batısında düşman askerlerinin toplandığı bölgelere havan toplarıyla saldırdı.

Han Yunus'un batısındaki Emel Mahallesi civarında siyonist askeri buldozeri RPG roketiyle vurarak etkisiz hale getirilirken, tank da roket saldırısı sonucu imha edildi ve içindekiler öldü.

Son olarak, Han Yunus'un batısında 7 askerden oluşan bir siyonist kuvvet, Kudüs Seriyyeleri tarafından gerçekleştirilen roket saldırısıyla tamamıyla imha edildi.

Haber Merkezi