Güncel

Gazze'de Soykırımcı Siyonistler, Esirlere Sadistçe İşkenceler Uyguluyor

Gazze halkına 7 Ekim'den bu yana soykırım ve katliam uygulayan işgalci siyonistler, esir aldıkları Filistinlileri vahşice işkencelere tabi tutmaktadır. Gazze'ye hem havadan hem de karadan saldıran siyonist işgal kuvvetleri, insanlık tarihindeki en iğrenç ve vahşi toplu cezalandırma politikalarından biri olarak aç bırakma taktiği de dahil olmak üzere büyük katliamlar gerçekleştirmektedirler.

Abone Ol

Haber Merkezi- İşgalciler, esir aldıkları Filistinlilere götürdükleri yerlerde son derece vahşi işkenceler uygulayarak sadist ruhlarını tatmin etmeye çalışmaktadırlar.

İşgal askerleri tarafından esir alınan ve özgürlüklerine kavuşanların ifadelerine göre, Gazze'den alınıp götürülen Filistinli esirlere çok korkunç bir şekilde işkence edildiği açıkça ortaya çıkmaktadır.

Filistin Enformasyon Merkezi, Avro-Akdeniz İnsan Hakları Gözlem Merkezi'nin raporuna dayanarak, Filistinli esirlere hem psikolojik hem de bedensel olarak çok korkunç işkenceler yapıldığını ve esirlerin birçoğunun üzerinde işkence izlerinin bulunduğunu bildirmiştir. Esirlerin serbest bırakıldıktan sonra bile yaşadıkları işkence nedeniyle travma geçirdikleri vurgulanmıştır.

Raporda yer alan ifadelere göre, işgalci askerler tarafından yapılan işkencelerden biri şu şekildedir: "Biri sorgu için, dördü işkence için olmak üzere beş asker sırayla bana işkence yapıyordu. Bir asker, diğer ikisinden bacaklarımı açmalarını istedi, diğer ikisi ise demir kaplı ayakkabılarıyla vücudumun hassas bölgelerine vurmaya başladı. Daha sonra biri beni boynumdan yakalayıp neredeyse boğacaktı ve bana 'eğer HAMAS üyesi olduğunu itiraf etmezsen seni boğacağım' dedi. Darp yaklaşık bir saat sürdü, sonra beni yere attılar ve biri bana şöyle dedi: 'Kafanı kaldırırsan seni vururum.'"

Merkez, işgalci siyonistlerin bu şekilde sivil insanlara işkence etmesinin, sadece intikam duygusuyla hareket ettiklerini gösterdiğine dikkat çekmiştir. Ayrıca, cephede silahlı çatışmalar sırasında esir alınan kişilerin çoğunluğunun işgalcilerin düzenlediği baskınlarda topladığı kişiler olduğunu da belirtmiştir.