Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde Onaylı Randevu Sistemi'nin uygulanmaya başlandığını ve bu sistemin ilk sonuçlarını paylaştı. Poliklinik kapasitesi %50'den fazla artarken, randevu taleplerinin %90'ına 24 saat içinde yanıt verilebiliyor.

Bu uygulama, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde başlatıldı.

Bakan Koca, bu yeni sistemin sonuçlarını dünkü Sağlık Koordinasyon Kurulu toplantısında açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Onaylı Randevu Sistemi'ni açıklayan ve uygulamayı değerlendiren kişidir.

Onaylı Randevu Sistemi, poliklinik kapasitesini artırmak ve randevu taleplerine hızlı yanıt vermek amacıyla devreye alındı.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: "Onaylı Randevu döneminde Çam ve Sakura Şehir Hastanesi: İlk sonuçlar. Poliklinik kapasitemizi %50'nin üzerinde artırdık. Randevu taleplerinin %90'ına 24 saat içinde dönüş sağlayabilir aşamaya geldik. Birkaç branş dışında önemli sorun kalmadı."

Koca, randevulu hasta kabul kapasitesini %50'den fazla artırma başarısını gösteren hastane çalışanlarına, hekimlere ve hastane yönetimine teşekkür etti. Ayrıca, Onaylı Randevu uygulamasına hızla adapte olan hastalara da teşekkür etti.

Tatlı Krizleri ve Sebepleri: Nasıl Baş Edilir? Tatlı Krizleri ve Sebepleri: Nasıl Baş Edilir?

Bu yeni uygulama, hastane hizmetlerinde önemli bir iyileşme sağlarken, sağlık sisteminde de verimliliği artırmayı hedefliyor.

4o

Kaynak: Görsel Haber