Haber Merkezi- HÜDA PAR Genel Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, Gaziantep'teki Kudüs Platformu tarafından düzenlenen bir etkinlikte, HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin şehit edilmesinin ardından 15 Temmuz Meydanı'na asılan posterin, CHP'li bir grup tarafından kin ve nefret sloganları eşliğinde indirilmesine yönelik sert bir açıklama yaptı.

Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Açıklama: Savcı Koca ve Lokanta Olayı Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Açıklama: Savcı Koca ve Lokanta Olayı

Demir, CHP'nin bu tutumunu "siyonizmin jandarmalığı" olarak nitelendirerek, "Siyonizmin taraftarlığını yapan bu zihniyet, toplumumuzun değerlerine ve şehitlerimize saygısızlık yapmaya nasıl cüret eder?" diyerek tepkisini dile getirdi. CHP'nin, Gaziantep milletvekilleri ve belediye yetkilileri öncülüğünde, Şahinbey ilçesindeki İsmail Heniyye'nin posterini indirmesini, İslami değerlere ve halkın hassasiyetlerine yapılan bir saldırı olarak değerlendiren Demir, "CHP zihniyeti, bu toprakların manevi değerlerine düşmanlık etmekten ne zaman vazgeçecek?" sorusunu yöneltti.

Açıklamasında CHP'nin geçmişten günümüze uzanan "manevi değerlere düşmanlık" çizgisini vurgulayan Demir, "Tarihi karanlıklarla dolu olan CHP, bir kez daha gerçek yüzünü göstermiştir. Ancak unutulmamalıdır ki, bu topraklar siyonizme ve onun yandaşlarına asla geçit vermeyecektir" diyerek, CHP'nin bu tür eylemlerinin karşısında duracaklarını belirtti.

Editör: Fatma Zehra