Haber Merkezi- Emiroğlu, Diyarbakır'da özellikle HÜDA PAR isminin kasten karıştırıldığı birtakım entrikaların döndüğünü belirtti ve "Yeni bir kaos denemesi için Diyarbakır'ın merkez seçilmesi tesadüf değildir. Siyonist çetenin soykırım suçlarına karşı en gür şekilde karşı çıkmış bir kent olarak Diyarbakır, bu açıdan kan ve kaostan beslenen güdümlü kesimleri belli ki ziyadesiyle rahatsız etmiştir" ifadelerini kullandı.

"DEM Parti Kürt Halkının Aile Yapısını, Kadim Geleneğini ve İnancını Hedef Alıyor!"

Emiroğlu, DEM Parti'nin Diyarbakır'ı, Kürt halkının aile yapısını, kadim geleneğini ve inancını hedef alan bir yıkım laboratuvarı olarak seçtiğini vurguladı. "Diyarbakır'ın tarih, kültür ve inançla yoğrulmuş kadim kimliğine karşı, cinsel sapkınlıkla yoğrulmuş ahlaksızlığı politik bir kimliğe dönüştürme çabaları ortadadır" dedi.

"Başta Diyarbakır olmak üzere Kürt kentlerinde günahı, haramı ve her türlü ahlaksızlığı siyasal hedef olarak benimsetme çabalarına karşı meşru zeminde duruş sergileyen HÜDA PAR'dır. Bu nedenledir ki malum örgüt, marjinal sol ve siyasal uzantıları tarafından HÜDA PAR bilinçli bir şekilde hedef seçilmiştir. Kan ve kaostan beslenen, Kürt gençleri arasında nifak sokup çatıştırmaktan zevk alan bu yapı, yeni provokatif zemin arayışına girmiş bulunmaktadır" dedi.

"Kimlerin Kaos Senaryolarını Çizdiğini Biliyoruz"

DEM Parti'nin aylardır HÜDA PAR'ı hedef alarak kışkırtmalar yaptığını belirten Emiroğlu, "Aylardır HÜDA PAR ismini ağzından düşürmeyen DEM Parti ve ortağı çetelerin sözcülüğünü yapan sözde vekillerin basın açıklamalarında partimizi hedef alarak başvurdukları kışkırtıcı dil ve yalanlar kamuoyunun malumudur. Kimlerin kimlerle kaos senaryolarını çizdiğini biliyoruz" dedi.

Tel Aviv'de Netanyahu Karşıtı Gösteriler: Binlerce Kişi Sokaklara İndi Tel Aviv Karıştı! Tel Aviv'de Netanyahu Karşıtı Gösteriler: Binlerce Kişi Sokaklara İndi Tel Aviv Karıştı!

"Buna İzin Vermeyeceğiz!"

Son olarak DEM Parti'ye kışkırtıcı dilden vazgeçmeleri çağrısında bulunan Emiroğlu, "Şunu merak ediyoruz; DEM Parti olarak ahlaksızlığı ve cinsel sapkınlıkları normalleştirmekten ve Kürtlere dayatmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? 40 yıldır akıtılan kanın amacı cinsel özgürlük sloganları ile meşrulaştırmaya çalıştığınız cinsel sapkınlık mıdır? Kandan, kaostan beslenmeyi nereye kadar sürdüreceksiniz? Halkın çocuklarını ayrıştırıp çatıştırmaktan bıkmadınız mı? Bunu ne zamana kadar sürdüreceksiniz? Kürt gençlerini her defasında Türk Solu'nun devrim fantezilerine kurban etmek yormadı mı sizi? Yeter artık! Şu kışkırtıcı dilden vazgeçin! Şunu unutmayın, milletin çocuklarını birbirine kırdırmanıza asla müsaade etmeyeceğiz. Millete bu kadar kötülük yapmaya hakkınız yok. Buna izin vermeyeceğiz!" ifadelerini kullandı.

Editör: Fatma Zehra