Yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye yönelik gerçekleştirdiği yardımlarla adından söz ettiren IHO-EBRAR, bu sefer de yüzlerce aileye alışveriş kartı dağıtarak onların Ramazan coşkusuna ortak oldu.

IHO-EBRAR, yıllardır süregelen geleneksel yardım faaliyetlerini Ramazan ayında da aralıksız sürdürüyor. Siirt’te yaşayan ailelerin gıda ve diğer temel ihtiyaçlarını karşılamak adına önemli bir adım atan kuruluş, bin TL değerindeki alışveriş kartlarıyla yüzlerce aileye destek oldu.

Ticaret Bakanlığı Tavuk İhracatına Yasak Getiriyor, Fiyatları Düşürmeye Odaklanıyor Ticaret Bakanlığı Tavuk İhracatına Yasak Getiriyor, Fiyatları Düşürmeye Odaklanıyor

IHO-EBRAR Siirt Temsilcisi Ramazan Tokdemir, yaptığı açıklamada, "İnsani yardım anlayışımızın bir parçası olarak, Ramazan ayında da mazlumların yanında olmaya devam ediyoruz. Siirt’teki ihtiyaç sahibi ailelere yönelik gerçekleştirdiğimiz bu yardımın, onların Ramazan coşkusunu artıracağına inanıyoruz. Gönderdiğimiz alışveriş kartlarını ailelerimize bizzat teslim ederek, onların dualarını almak bizim için büyük bir mutluluk kaynağı." dedi.

Siirt’teki maddi sıkıntılarla baş etmeye çalışan ailelerin sayısının oldukça fazla olduğunu belirten Tokdemir, "Bu vesileyle tüm hayırseverlerimizi, ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmaya davet ediyoruz. Birlikte daha nice ailelerin yüzünü güldürebiliriz." şeklinde konuştu. (İLKHA)