Filistin medyasının güvenlik kaynaklarına dayandırdığı habere göre, işgal güçleri Tulkarm'ın doğusunda bulunan Zanaba kasabasına baskın düzenleyerek, bir evi kuşatma altına aldı. Ağır silahlar ve top atışlarıyla gerçekleştirilen saldırıda, evde bulunan iki genç Filistinli hayatını kaybetti. Şehit edilen gençlerin kimliklerinin henüz tespit edilemediği ve cesetlerinin işgal güçleri tarafından alıkonulduğu belirtildi.

İşgal Güçleri, Cebaliye Mülteci Kampında savunma yetkilisi ve ailesine Hava Saldırısı Düzenledi! İşgal Güçleri, Cebaliye Mülteci Kampında savunma yetkilisi ve ailesine Hava Saldırısı Düzenledi!

Olayın ardından bölgede çatışmalar çıktığı ve saldırının devam ettiği bildirildi. Tulkarm kampına yönelik devam eden saldırılarla eş zamanlı olarak, bir siyonist keşif uçağının kuşatma altındaki evin üzerinden alçak irtifada uçtuğu gözlemlendi.

Batı Şeria'da çarşamba günü şafak vakti başlayan geniş kapsamlı işgal saldırılarında şehit sayısı hızla artıyor. Son bilgilere göre, Cenin'de 19, Tulkarm'da 8, Tubas'ta 4, ve El Halil'de 3 olmak üzere toplamda 34 kişi şehit oldu. 7 Ekim 2023'ten bu yana Batı Şeria genelinde şehit edilen Filistinli sayısı ise 685'e yükseldi.

Editör: Masume Masume