Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde değişiklik oldu! Yeni fiyatlar bu gece yarısından itibaren geçerli olacak. Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde değişiklik oldu! Yeni fiyatlar bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.

İstanbul'un Beykoz ilçesinde yaşanan bir olayda, Kavacık Mahallesi'nde seyir halinde olan bir araç, ambulansın geçişini engellediği için toplamda 29 bin 530 lira para cezasına çarptırıldı. Polis ekipleri, olayın ardından soruşturma başlattı.

Yapılan incelemede, ambulansın yolunu kesen ve trafik akışını engelleyen araçtaki kişilerin sadece trafik kurallarını ihlal etmekle kalmayıp aynı zamanda sağlık personeline de hakaret ettikleri tespit edildi.

Sürücü A.E. ve arka koltukta bulunan E.A. isimli şahıs, polis tarafından gözaltına alındı. Sürücü A.E'ye, trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğü, trafik işaretlerine uymadığı, diğer aracın geçişini engellediği ve saygısızca davrandığı gerekçeleriyle 29 bin 530 lira para cezası kesildi.

Ayrıca, sağlık personeline yönelik hakaret suçlamasıyla E.A. hakkında da işlem başlatıldı. Bu olay, trafik kurallarına saygının ve acil durumlarda yardımlaşmanın önemini bir kez daha vurguluyor.