Kamu Personeline Yeni Düzenleme: Tasarruf Genelgesi Resmi Gazete’de Yayımlandı Kamu Personeline Yeni Düzenleme: Tasarruf Genelgesi Resmi Gazete’de Yayımlandı

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), İstanbul'un 18 ilçesinde hafta başı itibarıyla elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı. Planlı kesinti programı kapsamında, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Başakşehir, Beşiktaş, Çatalca ve daha birçok ilçede pazartesi günü elektrik kesintisi olacak.

Kesintiler, planlı çalışmaların bir parçası olarak gerçekleştirilecek ve belirli saat aralıklarında uygulanacak. Bu süre zarfında, belirtilen ilçelerdeki abonelerin elektrik kullanımı etkilenecek. BEDAŞ'ın 22 Nisan tarihli duyurusuna göre, kesintilerin yaşanacağı bölgeler ve kesinti süreleriyle ilgili detaylı bilgiler kamuoyuyla paylaşılmıştır.

İstanbul'da elektrik kesintilerinin, altyapı çalışmaları, bakım ve onarım faaliyetleri gibi teknik gereksinimler doğrultusunda düzenlendiği bilinmektedir. Bu kesintiler, elektrik şebekesinin güvenliği ve kalitesinin artırılması amacıyla yapılmaktadır.