İYİ Parti'nin hazırlıklarını sürdürdüğü kurultaya yaklaşırken bir istifa haberi daha geldi.

Partinin Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Taner Demirer, partideki tüm görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Demirer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, partide önce Toplumsal Politikalar Başkan Yardımcısı olarak görev aldığını ve takiben Genel İdare Kurulu üyesi seçildiğini belirtti.

Dışarıdan Yönetme Baskılarına Dayanamadı: DEM Partili Belediye Başkanı İstifa Etti Dışarıdan Yönetme Baskılarına Dayanamadı: DEM Partili Belediye Başkanı İstifa Etti

Ancak, son olarak Sağlık Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildiği divan görevinden de istifa ettiğini ifade etti.

Demirer, istifa açıklamasında, partide geçirdiği süre boyunca birçok tecrübe edindiğini ve birçok yeni arkadaş kazandığını dile getirdi. Ancak, yaşanan gelişmelerin kendisini istifa kararı almaya sevk ettiğini belirterek, İYİ Parti üyeliğini sonlandırdığını ve partideki tüm görevlerinden ayrıldığını vurguladı.

Ayrıca, olağanüstü kurultay kararı sonrası genel başkanlık için aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener'e de başarılar dileyerek, İYİ Partili kardeşleriyle yaşadığı güzel anıları unutmayacağını ve birlikte çalıştığı herkese teşekkür ettiğini belirtti.