İstanbul Kadıköy'de sabah saatlerinde, 8 katlı bir apartmanın 6. katında çıkan yangın, bölgedeki sakinleri korku ve paniğe sevk etti. Yangını fark eden apartman sakinleri, hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine hızla intikal eden itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, yangın söndürme çalışmaları ve tahliye işlemlerine başladı.

Yangının büyümesini engellemek için çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Polis ekipleri, apartmanda yaşayan vatandaşları güvenli bir şekilde tahliye ederken, yangının çıktığı dairede yaşayan C.B. isimli vatandaşın dumandan etkilenerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı ve yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Yangın sonrası, apartmanın diğer sakinleri büyük bir şok yaşarken, olay yerinde bulunan sağlık ekipleri, tahliye edilen vatandaşlara ilk müdahaleyi yaptı.

Siirt Fıstığında Hileli Ticaret Alarmı: Çiftçilerin Emeği Tehlikede Siirt Fıstığında Hileli Ticaret Alarmı: Çiftçilerin Emeği Tehlikede

Kadıköy'deki bu trajik olay, apartman yangınlarına karşı alınması gereken önlemleri bir kez daha gündeme getirdi. Yangın güvenliği konusunda uzmanlar, her apartmanda yangın alarmı ve acil çıkış planlarının bulunmasının önemine vurgu yapıyor.

Kaynak: Görsel Haber