Şehit Yahya Sinvar’ın Vasiyeti: “Direnişten Vazgeçmeyin” Şehit Yahya Sinvar’ın Vasiyeti: “Direnişten Vazgeçmeyin”

Kassam Tugayları, Aksa Tufanı harekatının 126. gününde Han Yunus'un doğusundaki Abasan El-Kabira bölgesinde bir grup işgal askerine yönelik gerçekleştirilen operasyonda anti-personel patlayıcı kullanıldığını duyurdu. Operasyon sonucunda 7 işgal askerinin sıfır mesafeden etkisiz hale getirildiği belirtildi. Mücahitlerin operasyon sonrasında sağ salim üslerine döndükleri ifade edildi.

Aynı gün içinde Gazze Şehri'nin farklı bölgelerinde gerçekleşen çatışmalarda da Kassam Tugayları'nın başarılı mücadelesine vurgu yapıldı. Tel el-Hava Mahallesi'nde bir siyonist keskin nişancının hedef alınması, işgal askerlerinin vurulması ve roketlerle hedef alınan işgal araçlarına dair görüntüler paylaşıldı.

Öte yandan Kassam mücahitleri, Gazze şehrinin batısındaki El Katiba bölgesine giren düşman kuvvetlerini havan toplarıyla dağıttı. Ayrıca El Aksa Şehitleri Tugayları ve Liva El-Amudi Tugayı ile ortak operasyon düzenleyen Kudüs Seriyyeleri, Cibaliye'nin doğusundaki Doğu Mezarlığı'nın arkasında düşman askerlerini ve araçlarını makineli tüfeklerle hedef alarak başarı elde ettiklerini açıkladı. Han Yunus'un batısındaki ön cephelerde gerçekleşen operasyon görüntüleri de paylaşıldı.

Editör: Ömer Faruk