Kassam Tugayları, işgalcilere karşı düzenlediği operasyonlara ilişkin yaptığı açıklamada, Gazze'deki çeşitli bölgelerde işgalci kuvvetlere ağır darbeler vurduklarını belirtti.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Gazze'de İşgalci Rejimin Katliamları: 41 bin 84 şehit! Gazze'de İşgalci Rejimin Katliamları: 41 bin 84 şehit!

"Bir evin içine saklanan Siyonist kuvveti 'TBG' mermisiyle hedef alıp makineli tüfeklerle çatışmayı başardık. Bu sırada kuvvetin bazı üyeleri, askerlerin ölmesine veya yaralanmasına neden olduktan sonra geri çekilip yeniden saldırıya geçti. Gazze Şehri'nin Shuja'iya mahallesinde anti-personel yıldırımının patlatılmasıyla yeniden hedef alındılar.

Gazze Şehri'nin batısındaki Tel el Hava mahallesindeki sanayi bölgesinde bir Siyonist askeri vurarak onu doğrudan yaralamayı başardık.

Gazze Şehri'nin doğusundaki Shuja'iya mahallesindeki Al-Hawashi Camii yakınındaki bir evin içine saklanan Siyonist kuvveti iki 'Tandum' top mermisi ile hedef aldık. Aynı mahallede başka bir evin içine saklanan Siyonist kuvveti de 'TBG' mermisi ile hedef alarak Tel el Hava mahallesindeki sanayi bölgesi civarındaki kuvvet üyelerini öldürüp yaraladık."

Kassam Tugayları'nın operasyonları, işgalci kuvvetlere karşı devam eden direnişin bir parçası olarak Gazze'deki işgalcilere karşı ciddi darbeler vurmayı sürdürüyor.

Editör: Masume Masume