İşgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken, dünyanın dört bir yanındaki vicdan sahibi insanlar Filistin için seslerini yükseltmeye devam ediyor. Bu bağlamda, Aksa Tufanı Operasyonu'nun birinci yıldönümünde Mardin'de de Filistin’e destek yürüyüşü düzenlenecek.

Mardin'deki İslami sivil toplum kuruluşları tarafından organize edilen etkinlik, 6 Ekim Pazar günü saat 19.30’da Valilik Parkı’ndan başlayacak. Şakir Nuhoğlu Camii’ne kadar devam edecek olan yürüyüşün ardından katılımcılar, Filistin davasına dair önemli konuşmalar dinleyecek.

Etkinlikte, İlahiyatçı-Yazar Mahmut Kılınç ve Filistinli akademisyen Prof. Dr. Abdülfettah El Avaisi, Kudüs ve Filistin davasının önemine dikkat çekecek konuşmalar yapacaklar. Etkinliğe Mardin halkının geniş bir katılım göstermesi bekleniyor. Yapılan duyuruda kadın, erkek, genç, yaşlı demeden tüm Kudüs sevdalıları bu anlamlı programa davet edildi.

Malatya’da Trafik Kazası: 3 Yaralı Malatya’da Trafik Kazası: 3 Yaralı

Bu yürüyüş, Filistin halkının haklı davasına olan desteği göstermek ve işgal rejiminin insanlık dışı uygulamalarına karşı duyarlılığı artırmak amacıyla düzenleniyor. Mardin’den yükselen bu destek sesi, Filistin’in özgürlüğü için mücadele edenlere moral olacak.

Kaynak: Görsel Haber