Haber Merkezi- Marmara'nın güneyi ve kıyı Ege'de ise kuvvetli rüzgarlar ve kısa süreli fırtına öngörülüyor. Bu durum nedeniyle Aydın, Bursa, İzmir, Balıkesir, Çanakkale ve Manisa illeri için sarı kodlu rüzgar uyarısı yapıldı.

Diğer yandan, Doğu Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Isparta, Burdur, Sivas, Sinop, Tokat, Van çevreleri ile Antalya'nın iç kesimlerinde yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Bayburt, Erzurum ve Kars çevrelerinde ise yer yer kuvvetli yağışlar olabileceği belirtiliyor.

Boykot Nedeniyle Burger King Türkiye'de İsim Değişikliğine Gitti: Yeni Adı "Börgır" Boykot Nedeniyle Burger King Türkiye'de İsim Değişikliğine Gitti: Yeni Adı "Börgır"

Rüzgarın ise Marmara'nın güneyi, Kuzey Ege kıyıları, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun güney ve doğusunda kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli (30-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor. Bu şartlar altında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması önem taşıyor.

Editör: Fatma Zehra