Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturma derinleştiriliyor. Olayla ilgili bir gizli tanığın ifadesine A Haber ulaştı ve çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

200 Bin TL Teklif Edilmiş

Ankara’da Simit Fiyatlarına Zam: 15 Liraya Yükseldi Ankara’da Simit Fiyatlarına Zam: 15 Liraya Yükseldi

Gizli tanık N.B., ifadesinde Narin’in amcası ve köyün muhtarı olan Salim Güran’ın kendisine cesedi çuval içerisinde verdiğini ve bunu Eğertutmaz Deresi’ne götürmesini istediğini açıkladı. N.B., "Salim Güran bana cesedi çuval içinde verdi ve karşılığında 200 bin TL teklif etti" dedi. Ayrıca tanık, Narin’in boynunda kızarıklıklar gördüğünü belirtti.

Ceset Çuval İçerisinde Dereye Atılmış

Gizli tanık ifadesinin devamında, "Çocuğun cesedini battaniyeye sardıktan sonra çuvalın içine yerleştirdik. Daha sonra çuvalı arabama koyup dereye götürdüm ve çuvalı bir taşın altına bıraktım" dedi.

Gözaltı Sayısı 25e Yükseldi

Cinayetle ilgili yapılan itirafın ardından gözaltı sayısı 25’e yükseldi. Narin’in amcası Salim Güran’ın da yeniden sorgulanmak üzere cezaevinden çıkarıldığı öğrenildi.

Adli Tıp İncelemeleri Devam Ediyor

Otopsi işlemleri sonucunda Narin’in bedeninden 91 adet numune alındığı ve bunların İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği belirtildi. Sol bacağının diz kısmından kopuk olduğu tespit edilen cesetle ilgili detaylı raporun 15 gün içinde açıklanması bekleniyor.

Sonuç: Narin Güran’ın katilinin kim olduğu ve cinayetin tüm detayları, yapılan moleküler ve patolojik incelemelerin ardından netleşecek.

Editör: Masume Masume