MHP'li Tamer Osmanağaoğlu, Cumhur İttifakı'na mensup belediye başkanları ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda konuştu. Osmanağaoğlu, "Milletimiz 31 Mart'ta bize bir görev verdi. İzmir'in haklarını koruma görevini bizlere verdi. İzmir'in çıkarlarını yok sayma niyetinde olanlara karşı koruma mesuliyetini bizlerin üzerine yükledi" dedi.

İstanbul-Sivas Yüksek Hızlı Tren Seferleri Bugün Başlıyor İstanbul-Sivas Yüksek Hızlı Tren Seferleri Bugün Başlıyor

Osmanağaoğlu'nun vurguladığı gibi, İzmir'deki çözülemeyen sorunların bir an önce ele alınması ve şehre uzun vadeli projelerin kazandırılması öncelikli hedefler arasında yer alıyor. "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birilerinin beceriksizliğinin faturasını İzmirlilerin ödememesi için elimizden gelen gayreti göstermek en önemli sorumluluklarımızdan olacaktır" diyerek, İzmir'in geleceği için kararlılık mesajı verdi.

Osmanağaoğlu, ayrıca, "İzmir için bu daha bir başlangıç. İzmir'i üretken ve gerçek belediyecilikle buluşturacağımız günün başlangıcıdır" ifadelerini kullanarak, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrılarına da atıfta bulundu.