Peygamber Sevdalıları, Gazze'deki soykırıma karşı duyarlılığını koruyarak, tüm vatandaşları 3 Ağustos Cumartesi günü İstanbul'da düzenlenecek büyük yürüyüş ve basın açıklamasına davet etti.

Yaklaşık 10 aydır İsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği katliamların hız kesmeden devam ettiğine dikkat çeken Peygamber Sevdalıları, bu vahşi saldırılara karşı Gazze'li kardeşlerimizin yanında olduklarını vurguladı.

HAMAS Lideri İsmail Heniyye'nin, tüm Arap, İslam ve dünya ülkelerini 3 Ağustos Cumartesi günü meydanlara çıkarak Gazze halkı ve Filistinli esirlere destek vermeye çağırdığı belirtildi. Bu çağrıya cevap olarak, Türkiye genelinde olduğu gibi İstanbul'da da bir yürüyüş ve basın açıklaması yapılacak.

Yürüyüş, Beyazıt Meydanı'ndan Ayasofya Meydanı'na gerçekleştirilecek ve burada yapılacak basın açıklaması ile Gazze'deki soykırıma karşı tepkiler dile getirilecek. Heniyye, İsrail zindanlarında ölen esirlerin sayısında artış olduğunu, esirlerin psikolojik ve fiziksel işkencelerle karşı karşıya kaldığını, tedavi, yiyecek ve ilaçtan mahrum bırakıldığını ifade etti.

Peygamber Sevdalıları, tüm duyarlı insanları bu önemli etkinliğe katılmaya davet ederek, Gazze halkının ve esirlerin sesi olma çağrısında bulundu.

Sokakta Yürüyen Zihinsel Engelli Adam Köpek Saldırısında Hayatını Kaybetti! Sokakta Yürüyen Zihinsel Engelli Adam Köpek Saldırısında Hayatını Kaybetti!

Başlıksız 1-1

Editör: Ömer Faruk