Perm merkezli bir kafe zinciri, latte ve cappuccino gibi kahve çeşitlerinde gerçek anne sütü kullanma niyetini açıkladıktan sonra büyük tepki çekti.

Ekmek Fiyatlarına Yeni Zam Geliyor! Yeni Fiyat Listesi Açıklandı Ekmek Fiyatlarına Yeni Zam Geliyor! Yeni Fiyat Listesi Açıklandı

Ancak tartışmanın ortasında, kafenin sahibi Maxim Kobelev'in açıklamalarıyla durum netlik kazandı. Kobelev, aslında anne sütüyle kahve hazırlamadıklarını ve sadece bir reklam kampanyası yürüttüklerini belirtti.

0X0 Bu Da Oldu Bu Kafede Kahveleri Anne Sutuyle Hazirliyorlar 1713189213408

Başlangıçta sadece bir poster kampanyası planladıklarını ancak sosyal medyada olayın büyümesiyle birlikte gerçekçi bir tanıtım videosu hazırlamaya karar verdiklerini ifade etti. Kobelev, kahve yapmak için anne sütünün kullanılmasının yasa dışı olduğunu ve bu nedenle böyle bir uygulamaya gitmediklerini vurguladı.

İnsanların taleplerine cevap vermek adına keçi ve badem sütü karışımından bir içecek hazırladıklarını ve bu içeceğin anne sütüne benzeyen bir tat sunduğunu belirtti. Skandalın ardından yerel yetkililerin konuyu araştıracağı ve Kobelev'in bu iddiaları yalanladığı belirtildi.

0X0 Bu Da Oldu Bu Kafede Kahveleri Anne Sutuyle Hazirliyorlar 1713189208489