Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD'nin dondurulmuş Rus varlıklarını Ukrayna'ya aktarma kararının ciddi sonuçları olacağını vurguladı. Rusya'nın bu adımın hesabını soracağını belirten Peskov, ABD'nin bu kararının ülkenin imajına ciddi zararlar vereceğini dile getirdi. Rus Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova ise ABD'nin Ukrayna'ya yapacağı yardımın dünya krizlerini kötüleştireceğini, gerilimi artıracağını ve terör faaliyetlerini destekleyeceğini iddia etti.

Baskılara ve tehditlere boyun eğmeyen Bella Hadid, modellik kariyerine son verdi! Baskılara ve tehditlere boyun eğmeyen Bella Hadid, modellik kariyerine son verdi!

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, ABD'nin Ukrayna'ya yapacağı yardımın "savaşın kurbanlarını en üst düzeye çıkaracağını" öne sürdü. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ise ABD'nin yardımının ülkenin hayatını korumaya yönelik olduğunu belirterek, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırgan politikalarına karşı aldıkları desteği takdir ettiğini ifade etti.