Güncel

Şanlıurfalılar: Direnişle birlikte Allah Gazze'ye zafer nasip edecektir

Tüm Müslümanları Gazze'ye destek olmaya davet eden Şanlıurfa halkı, direniş ile birlikte Allah'ın Müslümanlara zafer nasip edeceğini belirtti.

Abone Ol

Şanlıurfa'da binlerce kişi, Gazze için bir olarak siyonist işgal rejimini hep bir ağızdan lanetledi.

Filistin'e Destek Platformu tarafından Şanlıurfa'da, Gazze'ye destek yürüyüşü ve mitingi gerçekleştirildi.

Kent merkezinde Ali Şelli Parkı'ndan başlayan yürüyüşte, Filistin'de katledilen bebeklerin fotoğrafı, Filistin'in simgesi Hanzala ve Ebu Ubeyde'nin posterleri sergilendi.

Rabia Meydanına kadar yürüyen binlerce Şanlıurfalı, sık sık 'boykota devam', 'kahrolsun israil' sloganı atarak tekbir getirdiler.

Mitinge katılan vatandaşlar duygu ve düşüncelerini İLKHA ile paylaştı.

'Allah Filistin'e, Gazze'ye yardım etsin'

Musa Kütük

Gazze'ye dua eden Musa Kütük, 'Allah o zalimleri kahretsin, perişan etsin. Allah israili kahr-u perişan etsin. Allah siyonistleri başımızdan def etsin. Allah Müslümanlara yardım etsin. Allah Filistin'e, Gazze'ye yardım etsin. Allah Müslümanları başa getirsin. Siyonistlere destek verenler de kahrolsun.' dedi.

'Hiçbir kural, hiçbir şey tanımadan soykırıma devam ediyorlar'

Merve Aslan

Bütün Müslümanları boykota davet eden Merve Aslan, 'Gazze için zulme dur demek istiyorum. Bütün vatandaşlarımızı Gazze'ye destek olmaya çağırıyorum. Herkesin maddi manevi boykota devam etmesini istiyorum. Gazze'de siyonistler Müslüman kardeşlerimizi katlediyor. Üstelik hiçbir kural, hiçbir şey tanımadan soykırıma devam ediyorlar. Maddi manevi destek için birleşiyoruz. Birlikte dua ediyoruz ve inşallah bu duanın, direnişin yüzü suyu hürmetine Allah zafer nasip edecektir.' diye konuştu.

'Binlerce çocuk ölürken mutlulukla yaşayamayız'

Didem Sara Bülte

Müslümanların Gazze'de ölürken mutlu bir şekilde yaşanılmaması gerektiğini söyleyen Didem Sara Bülte, 'Kendimi çok cesur ve kardeşlerimizin yanında olduğumuz için mutlu hissediyorum. Ülke olarak boykota devam edersek her zaman onların yanında olacağız. Orada çünkü binlerce çocuk ölürken mutlulukla yaşayamayız. Onlar çok zor durumdalar.' şeklinde konuştu.

Cihan Akdağ

Cihan Akdağ ise 'Gazze'deki çocuklara üzülüyorum. Sürekli israilli askerler kundaktaki bebekleri öldürüyor. Bebeklerden ne istiyorsunuz? Katil israil Gazze'den defol.' dedi.

'Gazze yürüyüşleri sürekli devam etmek zorunda'

Sinan Ostan

Meydanların boş bırakılmaması gerektiğini dile getiren Sinan Ostan,'Gazze yürüyüşleri sürekli devam etmek zorunda. Gazze'de özellikle Müslüman mücahit kardeşlerimiz meydanları boş bırakmamamız gerektiğini söylüyor. Bu mücadeleyle beraber boykota devam etmeliyiz. Allah İslam ümmetindeki bizim gibi fertler olmak üzere bütün Müslümanları ıslah eylesin. Hepimize tek sancak, tek bayrak altında birleşmeyi nasip etsin. Gazze'deki, Filistin'deki mücahit kardeşlerimize selam olsun.' ifadelerini kullandı.

'Kassam Tugayları az kişi ama israil ordusuna geçit vermiyor'

İrfan Deniz

İrfan Deniz ise 'Ümmet olarak bir olduğumuzu, diri olduğumuzu her zaman ve her yerde sahada maddi manevi olarak tarafımızı belli ettik. Tek bir kişinin seslenmesi ayrı; 10 bin kişinin seslenmesi ayrıdır. Kassam Tugayları az kişi ama israil ordusuna geçit vermiyor.' diye konuştu. (İLKHA)