Sivas’ın Suşehri ilçesine bağlı Aşağı Çitlice köyünde yaşayan 71 yaşındaki H.Ö, tarlasına gitmek üzere dün sabah saatlerinde evinden ayrıldı. Ancak akşam eve dönmeyince yakınları endişelenerek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

HÜDA PAR’dan Narin Güran Olayı Üzerine Suç Duyurusu: Asılsız İddialara Karşı Hukuki Mücadele Sürüyor HÜDA PAR’dan Narin Güran Olayı Üzerine Suç Duyurusu: Asılsız İddialara Karşı Hukuki Mücadele Sürüyor

İhbar üzerine bölgeye AFAD, jandarma, UMKE ve gönüllü arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, iz takip köpeği ve 55 arama kurtarma personeli ile birlikte yoğun bir arama çalışması başlattı. Saatler süren arama çalışmaları sonucunda H.Ö, sabah saatlerinde köyden yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki bir akarsu kenarında bulundu.

Sağlık durumu iyi olan H.Ö'ye, ekipler tarafından olay yerinde ilk müdahale yapıldı. Ardından, tedbir amaçlı olarak Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ekipler, H.Ö'nün kaybolduğu bölgeyi titizlikle tarayarak başarılı bir kurtarma operasyonu gerçekleştirdi.

Kaynak: Görsel Haber